Welcome, Old Sport!

Jeff Starr大师2012网站改版

by ilikecss ON 2012/03/16 2840

Perishable-Press

可能很多人不知道这个人,国外知名的WordPress技术大师,他是一个从事网页开发,作者和网络安全工作的WordPress建站大师。撰写的技术文章被各大知名的网络杂志所转发。在他博客里主要是写网站建设和博客开发类技术文章。大师这次改版还是比较大的,想了解的朋友可以继续~

Perishable Press 2012 Redesign

Welcome to the new site! So many changes I don’t even know where to begin.. I think for now the design is beta so I’ll hold off on a big lengthy explanation and just keep an eye on things for awhile.. I guess this post is a good place to mention anything weird or broken that’s happened after the new design went live..

Jeff Starr欢迎来到新的网站!太多的变化,我都不知道从哪里说起,我不想长篇大论,只想在这个好地方来讲述新网站遇到的一些问题。

大师这次更新把网站结构,链接设定,分类,标签等全部都改掉了,我觉得最大的改变是在网页设计上,我第一次看到改版以为打错域名了,怎么那么花花绿绿的,完全不想他的风格,到像个图形设计的工作站。不多说了,想了解更多请自己去看看。

PS: 英文不好的朋友慎入,可以就看看DEMO之类教程。

大师的网站: http://perishablepress.com

目前还没有评论



TOP